For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda estrena Batxillerat DUAL
Contacte
 
CA ES

Pineda estrena Batxillerat DUAL

Pineda estrena Batxillerat DUAL

El proper mes de setembre estrenarem a Pineda el Batxillerat Dual. Es tracta d’un programa a través del qual les alumnes poden aconseguir la doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà.

Gràcies a aquest programa, les nostres alumnes podran estar matriculades a Pineda i simultàniament en un High School als Estats Units, cursant ambdós estudis alhora; a la nostra escola ho faran de manera presencial i al High School mitjançant la modalitat online. 

El Batxillerat Dual té una duració de 3 anys i el podran cursar les alumnes que el proper mes de setembre comencin 3r i 4t d’ESO. 

Us convidem, juntament amb les vostres filles, a una sessió informativa el proper divendres 6 de març a les 16h al Saló Albella de Pineda. 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto