For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
“Pineda és una família de famílies”
Contacte
 
CA ES

“Pineda és una família de famílies”

“Pineda és una família de famílies”

El passat dimarts 29 de gener els Matrimonis Encarregats de Curs (MECS) i els matrimonis col·laboradors d’Avantis i Pineda van participar en una sessió de treball  amb Diego Barroso, actual orientador familiar de FERT i antic president de la European Parents Association (EPA) i de FAPACE(Federación de Asociaciones de Padres de Colegios de Fomento de Centros de Enseñanza).


Durant aquesta sessió es van tractar temes com l’entusiasme, les ganes de treballar, la importància de fer partícips als pares del projecte educatiu i la importància de la unitat família-escola. En Diego Barroso va parlar d’aquest temes des de la seva pròpia experiència professional i va animar a compartir entre tots experiències que poguessin ajudar els altres.


Finalment, després d’haver treballat sobre els comentaris de nombrosos pares i mares presents, va quedar patent que la idea més important és que el nostre col·legi és“una família de famílies”.


 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto