For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda es troba per sobre del nivell de Catalunya a les proves de Competències Bàsiques de l'ESO
Contacte
 
CA ES

Pineda es troba per sobre del nivell de Catalunya a les proves de Competències Bàsiques de l'ESO

Destaquen especialment els resultats de numeració i càlcul i estadística així com de comprensió lectora de llengua anglesa.


Aquest mes han tingut lloc les proves de Competències Bàsiques  de Secundària convocades per el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.  Aquestes proves evaluen els coneixements bàsics que ha adquirit l'alumnat al final de l'etapa en competència comunicativa llingüística i en competència matemàtica.


Els resultats que ha obtingut el nostre col.legi són molt positius, ja que en tots els àmbits evaluats estem per sobre de la mitja de Catalunya.


Cal destacar que a Matemàtiques, concretament a numeració i càlcul i a estadística, més del 50%  de les alumnes estan situades al nivell alt. També és important resaltar que a comprensió lectora en anglès el 60% de les alumnes tenen un nivell alt, dada que contrasta amb les xifres de la resta de Catalunya, on només un 20% d’alumnes han obtingut aquesta qualificació.


Aquests bons resultats, que milloren any rere any, s’aconsegueixen gràcies a l’esforç  diari de les nostres alumnes, la innovació metodològica, l’ús de les metodologies actives i la formació continuada del professorat  de Pineda.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto