For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda, en la primera posició al rànking de Matematics
Contacte
 
CA ES

Pineda, en la primera posició al rànking de Matematics

Pineda, en la primera posició al rànking de Matematics

Les alumnes de Pineda des de 2n de Primària fins a 6è utiltzen l’entorn virtual Matematics per treballar la competència matemàtica d’una manera dinàmica i divertida tant al col·legi com a casa.


Amb Matematics treballen els continguts propis de la matèria mitjançant una àmplia gamma de recursos i possibilitats interactives com correcció automàtica dels exercicis,  jocs compartits amb altres estudiants, deures, campionats, un perfil personal amb un avatar personalitzat, enigmes i premis.


Ahir a la tarda, les alumnes de Pineda van aconseguir amb les seves puntuacions que el nostre col·legi encapçalés el ranking d’escoles que participen a Matematics. Enhorabona a totes les participants!

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto