For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda, Centre Oficial de Pràctiques per l’ISED
Contacte
 
CA ES

Pineda, Centre Oficial de Pràctiques per l’ISED

Pineda, Centre Oficial de Pràctiques per l’ISED

L'Institut Superior d'Estudis ha atorgat a Pineda el distintiu de Centre Oficial de Pràctiques en reconeixement i agraïment a l' “excel·lent labor formativa com a centre col·laborador en l'aprenentatge pràctic” dels alumnes de l’ ISED.

A més de membres de l’ISED, el nostre col·legi rep anualment estudiants de diferents universitats com la Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Internacional de la Rioja, Universitat Internacional de Catalunya, Universitat Oberta de Catalunya i algunes escoles de formació professional com el Sagrat Cor, Dolmen, Joan XXIII o BCA.

El curs passat vam rebre més de 20 alumnes de Pedagogia, Psicopedagogia, Grau en Educació Infantil, Grau en Educació Primària, Màster de Capacitació docent per a llicenciats o Tècnics d'educació infantil, que van escollir la nostra escola per posar en pràctica els coneixements adquirits en els seus estudis superiors i per aprendre de l'experiència de les professionals de Pineda i Avantis, que les assessoren i supervisen.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto