For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda, acreditat com Exam Preparation Centre 2014 per Cambridge
Contacte
 
CA ES

Pineda, acreditat com Exam Preparation Centre 2014 per Cambridge

Pineda, acreditat com Exam Preparation Centre 2014 per Cambridge

Per cinquè any consecutiu, Cambridge English Language Assessment ha concedit a Pineda l'acreditació de Exam Preparation Centre 2014 per la preparació i presentació d'un nombre notable d'alumnes als exàmens d'anglès de la universitat de Cambridge.

El proper mes de juny, nombroses alumnes de Secundària i Batxillerat de Pineda es presentaran al KET, PET, FIRST i ADVANCED, exàmens que han estat preparant al llarg del curs no només amb les classes regulars d'anglès sinó també amb les sessions individuals o per parelles de Speaking amb professores natives, les classes complementàries i els exercicis extres i voluntaris.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto