For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda acollirà a 1.000 alumnes i més de 40 universitats de tot el món
Contacte
 
CA ES

Pineda acollirà a 1.000 alumnes i més de 40 universitats de tot el món

Pineda acollirà a 1.000 alumnes i més de 40 universitats de tot el món

Divendres 17 d'octubre serà una jornada amb un repte especial: posar en contacte més de 40 universitats nacionals i internacionals, públiques i privades, de primer nivell amb aproximadament 1.000 estudiants de Catalunya.

La trobada tindrà lloc a les instal·lacions de Pineda i reunirà a més de 40 institucions entre elles HULT International Business School amb seus a Londres, Sant Francisco i Shanghai, Swiss Education Group de Ginebra, Melbourne University, European University, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ESADE, IQS, UIC, UAB, ELISAVA, La Salle, ESIC o Blanquerna.

La jornada University Day, organitzada en aquest cas per la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Escoles Lliures de Catalunya (FAPEL), comptarà amb l'assistència d'uns mil alumnes procedents d’escoles catalanes com Xaloc, Viaró, el Liceu italià, Col·legi Montserrat, Canigó, La Miranda, Les Alzines, La Vall, Turó o La Farga.

A mode de fira, les universitats atendran personalment els alumnes per poder explicar amb detall els seus programes d'estudis i oferiran sessions informatives i orientació sobre l'obtenció de beques i cerca de recursos.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto