Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Pineda a la final europea del GEP a París
Contacte
 
CA ES

Pineda a la final europea del GEP a París

Pineda a la final europea del GEP a París

Rosa López, alumna de 1r de Batxillerat de Pineda, ha quedat en tercera posició a la fase final europea del Global Enterprise Project (GEP),que va tenir lloc a París els dies 21, 22 i 23 de març.

Durant la seva estada a la capital francesa, l’equip internacional de finalistes va poder compartir les seves idees amb directius d’empreses multinacionals que els van assessorar durant el projecte. També van conèixer i escoltar a Andoula Vassilou, Comissària Europea d’Educació, Cultura, Multilingüisme i Joventut, que va fer la clausura oficial de l’acte.

La Rosa López ha treballat conjuntament amb alumnes de Suècia, França, Portugal, Alemanya, Holanda, Israel, entre d’altres, i explica que ha après “la importància de fer un bon treball en equip i la necessitat de dominar l’anglès i de desenvolupar certes habilitats molt importants per al meu futur”.

Des de Junior Achievement, empresa organitzadora de l’event, han felicitat els alumnes pel seu bon comportament i la seva dedicació i participació activa a totes les sessions. Asseguren que aquest grup de joves emprenedors ha demostrat estar a l’alçada tant intel.lectual com humanament.

A més de la final europea, el Global Enterprise Project celebrarà properament una competició nacional a Madrid, en la qual participaran les alumnes Fiorella Tosso i Cristina García, també de 1r de batxillerat de Pineda, que van quedar en tercera i quarta posició respectivament al GEP de Barcelona, que, com recordareu, va tenir lloc els dies 1 i 2 de març.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto