For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda a la final europea del GEP a París
Contacte
 
CA ES

Pineda a la final europea del GEP a París

Pineda a la final europea del GEP a París

Rosa López, alumna de 1r de Batxillerat de Pineda, ha quedat en tercera posició a la fase final europea del Global Enterprise Project (GEP),que va tenir lloc a París els dies 21, 22 i 23 de març.

Durant la seva estada a la capital francesa, l’equip internacional de finalistes va poder compartir les seves idees amb directius d’empreses multinacionals que els van assessorar durant el projecte. També van conèixer i escoltar a Andoula Vassilou, Comissària Europea d’Educació, Cultura, Multilingüisme i Joventut, que va fer la clausura oficial de l’acte.

La Rosa López ha treballat conjuntament amb alumnes de Suècia, França, Portugal, Alemanya, Holanda, Israel, entre d’altres, i explica que ha après “la importància de fer un bon treball en equip i la necessitat de dominar l’anglès i de desenvolupar certes habilitats molt importants per al meu futur”.

Des de Junior Achievement, empresa organitzadora de l’event, han felicitat els alumnes pel seu bon comportament i la seva dedicació i participació activa a totes les sessions. Asseguren que aquest grup de joves emprenedors ha demostrat estar a l’alçada tant intel.lectual com humanament.

A més de la final europea, el Global Enterprise Project celebrarà properament una competició nacional a Madrid, en la qual participaran les alumnes Fiorella Tosso i Cristina García, també de 1r de batxillerat de Pineda, que van quedar en tercera i quarta posició respectivament al GEP de Barcelona, que, com recordareu, va tenir lloc els dies 1 i 2 de març.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto