For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Pineda a l’Apple Tour Education
Contacte
 
CA ES

Pineda a l’Apple Tour Education

Pineda a l’Apple Tour Education

Teresa Roquet-Jalmar, Cap d’Estudis de Pineda, i Marta Postigo, professora de Primària, han participat a l’Apple Tour Education, una jornada sobre la innovació educativa en la que diferents experts van parlar sobre nous mitjans i nous continguts per a aplicar a les aules. Va resultar una jornada molt profitosa en la que es van conèixer noves eines d’aprenentatge i es van poder compartir experiències amb altres persones relacionades amb el sector educatiu.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto