For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Per què vull rebre la Confirmació?
Contacte
 
CA ES

Per què vull rebre la Confirmació?

Per què vull rebre la Confirmació?

Les alumnes de 2n d'ESO de Pineda rebran el sagrament de la Confirmació el proper mes de maig. Per preparar-se, un dels mitjans que l’escola els ofereix és la convivència de formació a Los Bancales, Huesca.

Durant dos dies, les alumnes han participat en tallers d'oració i han reflexionat sobre el que significa rebre aquest sagrament. També han pogut aprofundir en un entorn més relaxat sobre els temes que han tractat durant la Catequesi de Confirmació i han editat alguns vídeos en els quals expliquen per què es volen confirmar.

En aquests dies, les alumnes també han participat en altres activitats lúdiques, com una gincana per Barbastro i les visites al castell de Monzón i a Torreciudad. La convivència va concloure amb una jornada familiar.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto