For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Paula Cervilla, primer premi en el Concurs Internacional Montse Grases
Contacte
 
CA ES

Paula Cervilla, primer premi en el Concurs Internacional Montse Grases

Paula Cervilla, primer premi en el Concurs Internacional Montse Grases

Paula Cervilla, alumna de 6è de Primària, ha estat guanyadora del primer premi en la modalitat de Còmic del Concurs Internacional Montse Grases organitzat per Pineda. Aquesta iniciativa, en la que han participat nois i noies de França, Brasil, Sudàfrica i Espanya, té com a finalitat donar a conèixer arreu del món la vida de la Montse Grases i plasmar-la a través d’una animació digital o de les il·lustracions i el text d’un còmic.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto