For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Participem al European Youth Parliament
Contacte
 
CA ES

Participem al European Youth Parliament

Participem al European Youth Parliament

Aquest cap de setmana cinc alumnes de 4t ESO han pogut viure en primera persona l'esperit europeu entre les noves generacions.

El EYP (European Youth Parliament) és un concurs de debat en anglès de 3 dies a nivell Unió Europea, on es preparen i troben solucions a 10 problemes proposats per l'organització. Cada tema el tracta un Comitè que el formen 7-10 alumnes amb un chairperson que els dirigeix en els tallers.

Enguany les nostres alumnes van triar: Migration flow (Alejandra Reyes), Compulsive gaming (Clarita Manzanilla), Mental Diseases (María Portillo), Hate attack speech in the internet (Marina Carrillo), i Disinformation (Laia Sanmartín).

El divendres a la tarda van fer Warming-up amb jocs per a conèixer-se entre ells; el dissabte workshops (tallers amb els seus comitès) i el diumenge de 8 a 20h presentació de tots els debats.

Una experiència realment molt profitosa!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto