For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Our teachers become pupils
Contacte
 
CA ES

Our teachers become pupils

Our teachers become pupils

L'aposta de Pineda per la qualitat educativa passa per una formació permanent del nostre professorat, que reflexiona sobre l'eficàcia de la pròpia manera de treballar i té una inquietud per créixer professionalment. En aquesta línia, a més de participar en projectes, sessions i cursos, aquest any han començat una formació in company en anglès adaptada als diferents nivells.

Impartida per professionals de l'empresa Astex, capdavantera en educació internacional, aquesta formació té lloc a les aules del nostre col·legi i la imparteixen professors natius altament qualificats i especialitzats en formació d'adults. La metodologia que segueix aquest curs es fonamenta en la conversa, que abasta entre el 50% i un 100% dels mòduls.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto