Les convivències de 1r i 2n de Batxillerat que s’organitzen cada any, van coincidir aquesta vegada amb el passat 29, 30 i 31 d’octubre.

" /> Les convivències de 1r i 2n de Batxillerat que s’organitzen cada any, van coincidir aquesta vegada amb el passat 29, 30 i 31 d’octubre.

" />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Obrim la porta al futur
Contacte
 
CA ES

Obrim la porta al futur

Obrim la porta al futur

Un viatge en autocar excepcional passant per tres comunitats autònomes diferents: Aragó, Navarra i País Basc. Una experiència d’immersió en el món universitari i l’ambient cultural de les ciutats com Saragossa, Pamplona i Sant Sebastià. 

“Vam posar un peu en el món universitari amb sessions realment interessants i visitant el gran campus de la Universitat de Navarra segons els nostres interessos de futur” ens explica una de les alumnes.

“Poder veure un contrast de colors, gent, ambient i gastronomia diferents de tant en tant, s’agraeix”, afegeix una altra.

Però no tot ha estat apropar-les al món estudiantil, aquesta experiència ha contribuït a altres aspectes que cal remarcar: “Les convivències han arribat en el millor moment per poder descansar dels exàmens amb la companyia de les nostres companyes”

Una altra de les alumnes que hi va poder assistir ens ha volgut compartir la seva experiència: “a mi m’ha agradat molt poder tenir la llibertat -sempre amb responsabilitat i arribant més o menys puntuals a l’autocar- per poder voltar per la ciutat al nostre aire. A més, després, quan ens tornàvem a trobar totes teníem anècdotes diferents per explicar-nos unes amb les altres sobre aquell dia i això ha contribuït a conèixer-nos una mica més totes”

Com es pot veure, si hi ha alguna cosa que uneix més a les persones és el temps compartit i els interessos comuns, i com “una imatge val més que mil paraules”, les fotografies de les convivències poden demostrar aquesta unió i les ganes de passar-s’ho bé.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto