For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Nova junta de l'Agrupació d'Antigues Alumnes de Pineda
Contacte
 
CA ES

Nova junta de l'Agrupació d'Antigues Alumnes de Pineda

Nova junta de l'Agrupació d'Antigues Alumnes de Pineda

L' Agrupació d'Antigues Alumnes de Pineda estrena una Junta permanent formada per membres de diferents generacions.

Charo González, nomenada presidenta de l'Agrupació, treballarà de la mà de Gisel Fitipaldi (vicepresidenta), Teresa Pérez (secretària), Marga Romero (vocal d'activitats), Alicia Serrate (vocal de desenvolupament), Lorena Linero i Núria Saez (vocals de comunicació). Aquest equip es reunirà mensualment per proposar i revisar objectius i treballar sobre el calendari d'activitats.

El caràcter intergeneracional de la nova junta contribuirà a reprendre el contacte entre antigues alumnes de Pineda de nombroses promocions. D'aquesta manera l'Agrupació, que va néixer de la il·lusió per cuidar i mantenir aquestes relacions i perquè les antigues alumnes segueixin unides a l'escola, podrà créixer i augmentar la seva activitat.

A través de la pàgina web de Pineda i els perfils del col·legi a les xarxes socials, l'Agrupació farà ressò de les trobades, activitats culturals i iniciatives solidàries que duran a terme les antigues alumnes de Pineda.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto