For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
 “No triem les nostres circumstàncies, però sí la nostra actitud davant elles”
Contacte
 
CA ES

“No triem les nostres circumstàncies, però sí la nostra actitud davant elles”

 “No triem les nostres circumstàncies, però sí la nostra actitud davant elles”

Les famílies d’Avantis i Pineda van participar ahir en una sessió titulada “La gestió de l'entusiasme en la família”, impartida per Victor Kuppers, doctor en Humanitats, professor de la UB i de la UIC i autor de llibres com “L'efecte actitud” o “Viure la vida amb sentit”.

Arran de la frase “No ets responsable de la cara que tens, però sí de la que poses”, Kuppers va parlar sobre la importància de tenir una actitud positiva davant la vida , de donar importància a allò veritablement important i restar-la-hi a l'accessori. La conferència va resultar especialment fresca, divertida i motivant, i va aconseguir provocar en els assistents nous propòsits per gaudir més de la família, de la vida i de les persones acceptant que “difícilment podem triar o canviar les nostres circumstàncies, però sí la nostra actitud davant elles”.

Pels qui no vau poder assitir i no coneixeu a Victor Kuppers, a continuació podeu veure la grabació d'una conferència seva de contingut similar.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto