For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Música i tapes al Port de Tarragona
Contacte
 
CA ES

Música i tapes al Port de Tarragona

Música i tapes al Port de Tarragona

El dia ens va acompanyar, i el vermut solidari en suport del Projecte Júlia’s va resultar tot un èxit. Famílies, amics i coneguts es van reunir al Port de Tarragona, a la Pèrgola del Serrallo, per col·laborar amb la construcció d’una aula multidisciplinar a Pineda -per poder atendre les alumnes amb necessitats educatives especials- i recolzar econòmicament la Fundació STOP-FA.

La jornada va estar plena de sorpreses: un grup d’afortunats va poder fer una volta pel port amb “golondrina”, i sobre l’escenari van tenir lloc unes actuacions excel·lents a càrrec de diverses famílies i amics de Pineda (Balandrau’s, Low Cost, Alicia Ortega i el club juvenil Rumbau). Donem les gràcies a tots els participants i voluntaris, tant els que hi van ser presents com els que van col·laborar-hi amb donacions i fent difusió de la iniciativa.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto