For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
MOCK Exams, testing our english level
Contacte
 
CA ES

MOCK Exams, testing our english level

MOCK Exams, testing our english level

El passat dissabte dia 9 de març, un grup d’alumnes de 1r i 2n d’ESO es van presentar als MOCK EXAMS, proves preparatòries per la correcta elaboració dels exàmens oficials d’anglès.

 

Actualment, aquestes alumnes estan preparant-se per superar els exàmens oficials de la universitat de Cambridge Key English Test (KET), Preliminary English Test (PET) i First Certificate in English (FCE). L'objectiu d'aquests exàmens, a més d'obtenir un alt coneixement d'anglés, és aconseguir que una institució com Cambridge avali el bon nivell que tenen les nostres alumnes d’aquesta llengua estrangera.

 

Des de Pineda, com a centre preparador certificat d’aquests exàmens, hem posat tota una sèrie d’eines al seu abast per ajudar les alumnes en aquest procés. Així, tres dies a la setmana tenen classes amb professores natives, irlandeses i nord-americanes, amb les quals desenvolupen habilitats tant de speaking com de listening de cara a la superació d’aquest exàmens.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto