Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
MOCK Exams, testing our english level
Contacte
 
CA ES

MOCK Exams, testing our english level

MOCK Exams, testing our english level

El passat dissabte dia 9 de març, un grup d’alumnes de 1r i 2n d’ESO es van presentar als MOCK EXAMS, proves preparatòries per la correcta elaboració dels exàmens oficials d’anglès.

 

Actualment, aquestes alumnes estan preparant-se per superar els exàmens oficials de la universitat de Cambridge Key English Test (KET), Preliminary English Test (PET) i First Certificate in English (FCE). L'objectiu d'aquests exàmens, a més d'obtenir un alt coneixement d'anglés, és aconseguir que una institució com Cambridge avali el bon nivell que tenen les nostres alumnes d’aquesta llengua estrangera.

 

Des de Pineda, com a centre preparador certificat d’aquests exàmens, hem posat tota una sèrie d’eines al seu abast per ajudar les alumnes en aquest procés. Així, tres dies a la setmana tenen classes amb professores natives, irlandeses i nord-americanes, amb les quals desenvolupen habilitats tant de speaking com de listening de cara a la superació d’aquest exàmens.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto