For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Mock exams: are you ready?
Contacte
 
CA ES

Mock exams: are you ready?

Mock exams: are you ready?

El passat dissabte 8 de febrer, 100 alumnes de Secundària i Batxillerat de Pineda es van presentar als MOCK Exams, proves preparatòries per a la correcta elaboració dels exàmens oficials d'anglès.

Actualment, aquestes alumnes estan preparant-se per superar els exàmens oficials de la universitat de Cambridge Key English Test (KET), Preliminary English Test (PET), First Certificate in English (FCE) i Certificate in Advanced English (CAE). L'objectiu d'aquests exàmens, a més d'obtenir un alt coneixement de l'anglès, és aconseguir que una institució com Cambridge avali el nivell que tenen les nostres alumnes d'aquesta llengua estrangera.

Des de Pineda, com a centre preparador certificat d'aquests exàmens, hem posat nombroses eines a l'abast de les alumnes per ajudar-les en aquest procés, com per exemple desdoblament en grups de nivell i potenciació de les competències de Speaking i Listening.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto