For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Més de 70 alumni celebren el Nadal a Pineda
Contacte
 
CA ES

Més de 70 alumni celebren el Nadal a Pineda

Més de 70 alumni celebren el Nadal a Pineda

Alumni Pineda, l’agrupació d’antigues alumnes de l’escola, organitza anualment una celebració de Nadal per a les alumni de les darreres promocions. Més de 70 antigues alumnes van assistir a aquest sopar per a retrobar-se amb les seves companyes de classe i celebrar el Nadal a Pineda entre amigues i professores. A més del sopar, no van faltar sorpreses, nadales i detalls que van fer que aquesta celebració fos realment una emocionant trobada d’amigues. 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto