For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
 Més de 40 alumnes afrontant reptes matemàtics
Contacte
 
CA ES

Més de 40 alumnes afrontant reptes matemàtics

 Més de 40 alumnes afrontant reptes matemàtics

Més de 40 alumnes de 3r d'ESO a 2n de Batxillerat de Pineda es van presentar dijous passat a la convocatòria de les Proves Cangur 2014, organitzada per la Societat Catalana de Matemàtiques, que va tenir lloc al Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya a Castelldefels.

Aquesta prova, per la qual porten entrenant des del mes de novembre en horari extra escolar, té com a finalitat estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

Pineda porta més de 8 anys presentant-se a aquestes proves; recordem que el curs passat, tres alumnes de la nostra escola van formar part del 3% de participants amb millor puntuació en les proves Cangur 2013. Esperem que aquest any els resultats siguin també molt positius; tot i així,  tant la preparació com la realització de les proves Cangur han resultat molt enriquidores per a les nostres alumnes, ja que fomenten el raonament i la comprensió lectora i ajuda a desenvolupar noves estratègies per a la resolució de problemes.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto