For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Més de 20 antics alumnes de Pineda i Xaloc participen en el programa
Contacte
 
CA ES

Més de 20 antics alumnes de Pineda i Xaloc participen en el programa "El meu projecte personal"

Més de 20 antics alumnes de Pineda i Xaloc participen en el programa

Alumni Pineda i Xaloc posen en marxa per primera vegada a Avantis una iniciativa anomenada "Mi proyecto personal". Més de 20 antics alumnes han participat a la primera sessiód'aquest programa adreçat a joves solters d'entre 22 i 30 anys que es troben en situació de definir el seu projecte de vida personal i professional. La vida afectiva, la intel·ligència emocional, les relacions interpersonals o l'ús de la pròpia llibertat són alguns dels temes tractats en aquestes sessions basades en la metodologia del cas. Pots entrar en aquest enllaç per conèixer el programa a fons i formalitzar la teva inscripció. Els antics alumnes de Pineda i Xaloc gaudeixen d’un descompte en el preu!

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto