For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Més de 100 persones apuntades al viatge a Madrid amb Pineda!
Contacte
 
CA ES

Més de 100 persones apuntades al viatge a Madrid amb Pineda!

Més de 100 persones apuntades al viatge a Madrid amb Pineda!

Com ja sabeu, amb motiu de la beatificació de Don Álvaro del Portillo, successor de Sant Josepmaria, Pineda organitza una peregrinació a Madrid els dies 26, 27 i 28 de setembre per totes les famílies i amics de l’escola. Tal i com us hem informat, hem posat en marxa una pàgina web (www.donalvarom2014.es) en la qual hi trobareu informació sobre Don Álvaro, les diferents activitats que s'organitzen per conèixer la seva figura i on us podeu inscriure al viatge.

Amb molta il·lusió us comuniquem que hi ha més de 100 persones que ja han reservat la seva plaça per assistir a la beatificació amb Pineda. Abans de divendres us informarem sobre els preus de la peregrinació, us animem a que consulteu els detalls del viatge a la web i a que reserveu la vostra plaça per viatjar a Madrid amb la vostra família, amb amics i amb aquesta gran família que és Pineda.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto