La nostra alumna, amb un 9’6, es troba entre les 20 millors notes de Selectivitat de Catalunya.

" /> La nostra alumna, amb un 9’6, es troba entre les 20 millors notes de Selectivitat de Catalunya.

" />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Marta Durante, entre els millors alumnes de les PAU
Contacte
 
CA ES

Marta Durante, entre els millors alumnes de les PAU

Marta Durante, entre els millors alumnes de les PAU

El divendres passat 20 de juliol, Marta Durante va rebre una distinció a l’acte oficial on la Generalitat va reunir el estudiants amb les millors notes de les Proves d’Accés a la Universitat 2018. En aquest acte es va homenatjar a 523 nois i noies que han obtingut més d’un 9 a les proves (1,82% del total de presentats). La nostra alumna Marta, amb un 9’6, està entre els 20 primers d’aquests 523. Moltíssimes felicitats i els nostres millors desitjos per a l’etapa que comences!

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto