For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Mans Unides atorga a Pineda el diploma d’Escola compromesa, solidària i creativa
Contacte
 
CA ES

Mans Unides atorga a Pineda el diploma d’Escola compromesa, solidària i creativa

Mans Unides atorga a Pineda el diploma d’Escola compromesa, solidària i creativa

Pineda ha rebut de la Fundació Mans Unides un diploma per ser una “Escola compromesa i solidària amb els més desfavorits i una escola que potencia i dóna valor a la creativitat”.

Les alumnes de 4rt d’ESO han participat a la 4a edició del concurs de clipmetratges “El teu punt de vista pot canviar el món” que organitza la fundació Mans Unides.  Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar la solidaritat i la lluita contra la pobresa entre els més joves a través de les eines audiovisuals, la creativitat i les noves tecnologies.

Des de Pineda, hem presentat clipmetratges que tracten el tema del feminisme i la pobresa i hem rebut un diploma per ser una “Escola compromesa i solidària amb els més desfavorits i una escola que potencia i dóna valor a la creativitat”. Podeu veure els projectes audiovisuals presentats al concurs en aquest enllaç.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto