For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
“Lo que Google no sabe y la escuela te descubre”
Contacte
 
CA ES

“Lo que Google no sabe y la escuela te descubre”

“Lo que Google no sabe y la escuela te descubre”

Teresa Roquet-Jalmar, Cap d’Estudis de Pineda, i Raquel Rovira, sotsdirectora d’ESO i Batxillerat, han participat aquest cap de setmana al congrés “Lo que Google no sabe y la escuela te descubre” celebrat a Pamplona. Les jornades han tingut com a fil conductor les característiques de l’educació de qualitat al marge de les modes i els canvis culturals. El programa ha consistit en un conjunt de sessions i tallers sobre l’aprenentatge cooperatiu i basat en el pensament, metodologies actives i l’ensenyament a través de l’art entre d’altres temes.

Aquest congrés ha comptat amb la participació de diferents ponents entre ells David W. Johnson i Roger T. Johnson, co-directors del centre d’aprenenetatge cooperatiu de la universitat de Minesotta; Ewan Mc Intosh, fundador de NoTosh, i Robert J. Swartz, director de The National Centre Teaching Thinking.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto