Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
“Lo que Google no sabe y la escuela te descubre”
Contacte
 
CA ES

“Lo que Google no sabe y la escuela te descubre”

“Lo que Google no sabe y la escuela te descubre”

Teresa Roquet-Jalmar, Cap d’Estudis de Pineda, i Raquel Rovira, sotsdirectora d’ESO i Batxillerat, han participat aquest cap de setmana al congrés “Lo que Google no sabe y la escuela te descubre” celebrat a Pamplona. Les jornades han tingut com a fil conductor les característiques de l’educació de qualitat al marge de les modes i els canvis culturals. El programa ha consistit en un conjunt de sessions i tallers sobre l’aprenentatge cooperatiu i basat en el pensament, metodologies actives i l’ensenyament a través de l’art entre d’altres temes.

Aquest congrés ha comptat amb la participació de diferents ponents entre ells David W. Johnson i Roger T. Johnson, co-directors del centre d’aprenenetatge cooperatiu de la universitat de Minesotta; Ewan Mc Intosh, fundador de NoTosh, i Robert J. Swartz, director de The National Centre Teaching Thinking.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto