For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
“Llegim en parella” amb el mètode Pausa, Pista i Ponderació
Contacte
 
CA ES

“Llegim en parella” amb el mètode Pausa, Pista i Ponderació

“Llegim en parella” amb el mètode Pausa, Pista i Ponderació

Les alumnes de 3r de Primària C han estat treballant el programa “Llegim en parella”, dissenyat per David Duran, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i que segueix una metodologia basada en l’aprenentatge entre iguals.

Aquest programa intenta crear situacions de comprensió lectora autèntiques a partir d’uns textos triats segons la varietat de formats, la complexitat i el contingut. Un cop repartits els rols de tutora i tutoritzada, les sessions comencen amb unes activitats prèvies on la mestre formula preguntes sobre el text que permetin les alumnes treure algunes hipòtesis inicials. Durant la lectura, tutora i tutoritzada segueixen el mètode de la lectura en parella, el PPP o Pausa, Pista i Ponderació. Aquest mètode consisteix en què la tutora avisa dels errors, senyala on ha estat l’error i finalment felicita i anima a continuar llegint. Un cop acabada la lectura es realitzen una sèrie d’activitats de comprensió, d’interpretació i de reflexió.

Els resultats de l’aplicació d’aquest mètode de lectura han estat molt positius i han influït en molts àmbits, com ara en la millora de la competència lingüística, sobretot pel que fa a la lectura, en la col·laboració entre companyes i el foment de l’autonomia.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto