For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Literatura espanyola a ritme de guitarra
Contacte
 
CA ES

Literatura espanyola a ritme de guitarra

Literatura espanyola a ritme de guitarra El cantautor Emilio Valdeolivas, de l'editorial Vicens Vives, va interpretar per a les nostres alumnes una selecció de poemes clàssics.


El Saló Albella de Pineda es va omplir ahir d’acords de guitarra i poemes clàssics. Entre melodies i versos, les alumnes de 4rt d'ESO i 1r de Batxillerat de Pineda van escoltar, entendre i gaudir de més de deu peces entre les quals es troben El Cantar del Mio Cid, Eres viejo Guadarrama, d'Antonio Machado,  Yo el maestro de Gonzalo de Berceo,  Al salir de la cárcel de Fray Luis de León i Arbolé arbolé de Federico García Lorca.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto