For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
L'Imma Villanueva es prepara per l'Olimpíada Matemàtica Espanyola
Contacte
 
CA ES

L'Imma Villanueva es prepara per l'Olimpíada Matemàtica Espanyola

L'Imma Villanueva es prepara per l'Olimpíada Matemàtica Espanyola

L'Imma Villanueva, alumna de 4t d'ESO de Pineda, va participar el curs passat en les proves Cangur, organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques per estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

En aquesta competició,l'Imma va quedar classificada en la posició 11 sobre 6.105 participants de la seva edat i va ser premiada a la UPC en un acte al que van assistir nombroses personalitats, entre elles la Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau.

Arran de tan bon resultat, l'Inma va ser seleccionada per la Facultat de Matemàtiques de la UPC per entrenar-se per a l'Olimpíada Matemàtica Espanyola i la propera convocatòria de les proves Cangur.

L'entrenament de l' Inma va començar aquest estiu participant en un curs intensiu d'algorismes i programació de la UPC, i continua durant aquest any: Vaig a la Facultat de Matemàtiques de la UPC tres tardes en setmana: els dilluns em preparo per les Cangur, i els dimarts i dijous per a les olimpíades”, explica.

Per compaginar les matemàtiques amb els seus estudis de 4t d'ESO a Pineda, l'Inma haurà de organitzar molt bé el meu temps, fer part dels deures al migdia i acabar-los a la nit. Aprendré a ser més ràpida i a aprofitar millor els caps de setmana”, assegura.

A Pineda estem molt orgulloses de l'esforç, la valentia i la il·lusió de l'Inma, i li demanem un consell per a la resta d'alumnes que es presentaran a les proves Cangur aquest any:”Que treballin molt, que s'esforcin de debò. És important que escoltin molt bé a la professora i li puguin preguntar tots els dubtes… sobretot, que mai no tinguin por a equivocar-se.

 

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto