For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
L'experiència de Pineda a El Periódico
Contacte
 
CA ES

L'experiència de Pineda a El Periódico

L'experiència de Pineda a El Periódico

La secció de Societat d'El Periódico de Catalunya dedica avui una doble pàgina a un tema d'educació: les aules digitals. En el reportatge es parla tant dels mitjans tècnics dels quals disposen les escoles catalanes com de la formació del professorat en aquesta matèria.

El text incorpora un article sobre les tablets en el qual s'entrevista a diferents experts en la matèria, entre ells Pere Marquès, director del grup de recerca Didàctica i Multimèdia de la UAB, i Teresa Roquet-Jalmar, Cap d'Estudis de Pineda. Tots dos destaquen l’eficàcia del currículum bimodal, que combina els dispositius digitals amb els mètodes tradicionals. Donada l’experiència de Pineda com a una de les escoles pioneres en la implantació d’aquest mètode, la Teresa Roquet explica a El Periodico els beneficis que aporta el currículum bimodal a l'aprenentatge dels alumnes.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto