For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
 Les sortides culturals, aprenentatge més enllà de les aules
Contacte
 
CA ES

Les sortides culturals, aprenentatge més enllà de les aules

 Les sortides culturals, aprenentatge més enllà de les aules

Les sortides culturals són un dels moments més esperats del trimestre. Les nostres alumnes visiten llocs relacionats amb el contingut que estan treballant a les aules, de manera que poden experimentar i posar en pràctica els coneixements apresos.  Divendres passat van visitar llocs com per exemple l’Aquarium, un taller de reciclatge de vidre, INEF, Olèrdola, Jalpiaventura, el Museu del Disseny i una escola de tècnic de so entre d’altres.

VEURE MÉS FOTOS: ÀLBUM

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto