For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Les professores es formen en el nou projecte Mobile Learning
Contacte
 
CA ES

Les professores es formen en el nou projecte Mobile Learning

Les professores es formen en el nou projecte Mobile Learning

A Pineda estem a punt d’inaugurar un curs especialment innovador ja que arrenquem amb el projecte Mobile Learning, que inclou el programa 1x1 d’Ipads a 5è de Primària i incorpora un campus e-learning.

Per tal de començar amb força i preparació, aquestes setmanes prèvies a l’arribada de les alumnes les professores de Pineda estan participant d’una formació específica sobre iPads, el Campus Pineda i les comunitats. Les sessions, a càrrec d’UPC Net i K-tuin, són de caràcter pràctic i serveixen per treballar sobre els nous continguts, metodologies i espais que utilitzarem d’ara en endavant.

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto