For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Les polseres Júlia's ja són aquí!
Contacte
 
CA ES

Les polseres Júlia's ja són aquí!

Les polseres Júlia's ja són aquí!

Mares i filles de 5è de Primària treballen en equip per confeccionar més de mil polseres Júlia's. Aquestes polseres, que ja estan a la venda a la recepció de l'escola, són una iniciativa solidària del Projecte Fes Somriure de Pineda. La recaptació de fons (5€ és el seu preu) anirà destinada a la investigació de l’Ataxia de Friedreich, una malaltia degenerativa que actualment no té cura. També estem treballant en la construcció d’un espai interdisciplinar, especialmente dissenyat per poder donar l’atenció que cal als alumnes amb necessitats educatives especials.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto