For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Les matemàtiques, protagonistes indiscutibles del dia
Contacte
 
CA ES

Les matemàtiques, protagonistes indiscutibles del dia

Les matemàtiques, protagonistes indiscutibles del dia

Les alumnes de Secundària han celebrat avui la Jornada Matemàtica, un dia dedicat a fer activitats lúdiques que serveixen per potenciar i gaudir l'aprenentatge pràctic d'aquesta matèria. Escacs, Candy crush, el joc de la calculadora humana, obres de teatre amb números com a personatges i una gincana són algunes de les activitats en les que han participat les nostres alumnes, que també han organitzat estands amb problemes i exercicis per resoldre per equips.

Aquest dia ha comptat amb el seu propi acte de lliurament de premis, en el qual s'han atorgat els diplomes Cangur 2014 i L'Esprint, proves organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques, i s'ha premiat a les alumnes guanyadores dels jocs del dia.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto