For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Les mares d’Avantis i Pineda celebren el 2 d’octubre
Contacte
 
CA ES

Les mares d’Avantis i Pineda celebren el 2 d’octubre

Les mares d’Avantis i Pineda celebren el 2 d’octubre El dia 2 d’octubre es van cumplir 84 anys de la fundació de la Prelatura de l’Opus Dei. Per celebrar una data tan especial per Avantis i Pineda, es va organitzar a la Sala Polivalent un dinar amb tertúlia per a totes les mares del col·legi. A continuació va tenir lloc una sessió del cicle La fe pas a pas, en la que va participar un gran nombre de mares.

Com ja sabeu, la propera sessió per a mares s’impartirà el dia 26 d’octubre i tindrà com a títol “Viure la fe en família”. Us esperem a totes!
 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto