Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
Les famílies arreu del món!
Contacte
 
CA ES

Les famílies arreu del món!

Les famílies arreu del món!

El final de curs ja és aqui, i les alumnes de Primària van reunir divendres a totes les famílies per fer una exhibició artística que posà de manifest tot allò que han aprés al llarg del curs a l’asignatura d’Educació Física.

De la mà de la família Maçanet Massanes, les alumnes ens van acompanyat a fer un recorregut arreu del món, en el qual vam conèixer els  elements artístics de cada cultura com ara els balls populars o els vestuaris tradicionals.

La preparació d’aquest festival ha estat una gran ocasió per a treballar en equip i engrescar a totes les alumnes de Primària amb un projecte en comú, valorant l’esforç i la superació per aconseguir una feina ben feta. La participació en diferents danses ha servit per fer del propi cos i el seu moviment instruments d’expressió i comunicació, a coordinar el moviment en estructures rítmiques i espaciotemporals.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto