For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Les famílies arreu del món!
Contacte
 
CA ES

Les famílies arreu del món!

Les famílies arreu del món!

El final de curs ja és aqui, i les alumnes de Primària van reunir divendres a totes les famílies per fer una exhibició artística que posà de manifest tot allò que han aprés al llarg del curs a l’asignatura d’Educació Física.

De la mà de la família Maçanet Massanes, les alumnes ens van acompanyat a fer un recorregut arreu del món, en el qual vam conèixer els  elements artístics de cada cultura com ara els balls populars o els vestuaris tradicionals.

La preparació d’aquest festival ha estat una gran ocasió per a treballar en equip i engrescar a totes les alumnes de Primària amb un projecte en comú, valorant l’esforç i la superació per aconseguir una feina ben feta. La participació en diferents danses ha servit per fer del propi cos i el seu moviment instruments d’expressió i comunicació, a coordinar el moviment en estructures rítmiques i espaciotemporals.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto