For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Les alumnes del summer camp surten al diari ARA
Contacte
 
CA ES

Les alumnes del summer camp surten al diari ARA

Les alumnes del summer camp surten al diari ARA

Durant el mes de Juliol, nombroses alumnes de Primària van participar del summer camp de Pineda, un programa d’activitats refrescants en anglès que té lloc a les instal·lacions de l’escola. Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat, l’ARA Criatures explica una de les activitats que es van realitzar al nostre summer camp i que es diu Puja al bus.  És una iniciativa de  Baixabus que té com a finalitat ensenyar els alumnes a utilitzar sols el transport públic.

Durant un matí, les alumnes van fer classe teòrica i pràctica sobre la manera de funcionar del transport públic; van aprendre a planificar una ruta, per a quines persones estan destinats els diferents seients de l’autobus i quines són les normes de comportament en el transport públic.     

Juntament amb la galeria fotogràfica de l'activitat, podeu veure una còpia del reportatge de l'ARA Criatures. 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto