For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Les alumnes de Secundària corren per Kenya!
Contacte
 
CA ES

Les alumnes de Secundària corren per Kenya!

Les alumnes de Secundària corren per Kenya!

Per tercer any consecutiu FES SOMRIURE, l'Escola Solidària de Pineda, organitza una cursa solidària en col·laboració amb la Fundació Montblanc. Col·laborem amb el Projecte CHEP que promou des de Kimlea l’ajut a l’escola, guarderia i assistència sanitària a l’àrea de Tigoni a Kenya.

Les alumnes de l'ESO han estat treballant la resistència durant les sessions d’Educació física i amb molt esforç i il·lusió es proposen fer del cross una acció social. Les participants porten algunes setmanes buscant, entre els seus familiars i amics, alguns patrocinadors que es comprometin a abonar una quantitat mínima de 2 euros per cadascuna de les voltes que facin. Les corredores  hauran de multiplicar les voltes que faràn pel preu fixat per a cada patrocinador i... el resultat serà la quantitat que aportarà al Projecte CHEP!

El cross serà aquest divendres 16 de maig a les instal·lacions de l’escola, us animem a tots a col·laborar patricinant les nostres corredores solidàries!

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto