For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Les alumnes de Primària celebren l’acte de cloenda del trimestre
Contacte
 
CA ES

Les alumnes de Primària celebren l’acte de cloenda del trimestre

Les alumnes de Primària celebren l’acte de cloenda del trimestre

Com ja és tradició a Pineda, el primer trimestre de curs conclou amb una celebració nadalenca al Saló Albella en la que hi participen totes les professores i alumnes del col·legi.


Avui ha tingut lloc la celebració de les alumnes de Primària, que ha començat amb unes paraules de la Directora seguides del lliurament de premis del Concurs de Christmas 2012, que es treballa a l’assignatura de Plàstica. La promoció de 6è ha cantat la seva nadala i finalment s’han repartit llaminadures per a totes les classes.


 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto