For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Les alumnes de La Redacció visiten la seu de La Vanguardia a Barcelona
Contacte
 
CA ES

Les alumnes de La Redacció visiten la seu de La Vanguardia a Barcelona

Les alumnes de La Redacció visiten la seu de La Vanguardia a Barcelona

Les alumnes de batxillerat que formen part del taller La Redacció van passar un matí a la seu de La Vanguardia a Barcelona, on van poder conèixer com és el dia a dia d'un periodista. A primera hora van assistir a la reunió de continguts en la qual es pacta quines notícies apareixeran en cada secció del diari de l'endemà.

 

Les alumnes van tenir l'oportunitat d'entaular conversa amb alguns periodistes que els van dedicar part del seu temps: Lola García, David González i Enric Sierra (Director de La Vanguardia Digital) van parlar sobre la importància del periodista dins d'un mitjà de comunicació: “Cada marca ha de ser el que identifica; el periodista és en si mateix una marca, aquest és el seu signe”.


Durant aquesta jornada van tractar temes de fons com la importància de l'objectivitat del reporter: “Tothom té la seva opinió; tant el periodista, com el jutge o el forner. Però com més sostre et posis, a menys gent arribes; és a dir, com més càrrega ideològica tinguin els teus escrits, menys públic els llegirà”.


Finalment, Josep Arbeloa va explicar quin és el procés producció, infografia, paginació de la notícia des que s'escriu fins que arriba a les mans del lector.


 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto