For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Les alumnes de l’Exchange Program de Pineda ja han tornat d'Irlanda
Contacte
 
CA ES

Les alumnes de l’Exchange Program de Pineda ja han tornat d'Irlanda

Les alumnes de l’Exchange Program de Pineda ja han tornat d'Irlanda

Durant el primer trimestre d'aquest curs, sis alumnes de 6è de Primària i primer cicle de Secundària han participat a  l’Exchange Program de Pineda que va començar el 3 de setembre i ha finalitzat el 10 de novembre.

Al llarg de la seva estada a Irlanda, les alumnes s'han submergit en la llengua anglesa gràcies a dos factors determinants: l'escolarització en col·legis irlandesos i la residència en llars de diferents famílies. En concret la Leire Arias, de 1º d'ESO, afirma que on més anglès he après ha estat a la casa on vivia. Em portava genial amb la família, de manera que de seguida vaig agafar confiança i vaig acabar parlant un munt”.

A més de rebre el diploma “School term in Ireland” concedit per Rockbrook International, les alumnes s'han presentat a exàmens oficials d'anglès en els quals han obtingut una mitjana de qualificacions de nivell B1 i B2. Mireia Santamaría, alumna de 6è, assegura que “he millorat molt el meu nivell d'anglès; ara entenc les coses a la primera i no m'han de corregir tot el temps com quan vaig arribar a Irlanda”.

A la seva tornada a Pineda, les alumnes es mostren molt orgulloses i satisfetes d'haver viscut aquesta experiència. La Nora Díaz, de 1r d'ESO, recomana aquesta experiència a la resta d'alumnes: “mai no et penediràs d'haver anat; pots fer molts amics i tindràs l'oportunitat de veure un altre país i aprendre els costums d'allà i conviure amb gent diferent”.

 

Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto