For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Les alumnes de 5è de Primària participen a la cantània “Ha passat un àngel”
Contacte
 
CA ES

Les alumnes de 5è de Primària participen a la cantània “Ha passat un àngel”

Les alumnes de 5è de Primària participen a la cantània “Ha passat un àngel”

El passat dilluns 27 de Maig les alumnes de 5e de Primària de Pineda van participar a la Cantània “Ha passat un àngel” que va tenir lloc a l’Auditori de Barcelona.

La Cantània és una activitat musical en la qual participen diverses escoles de tot Catalunya i que va adreçada a tot l’alumnat de segon i tercer cicle de Primària. Aquesta activitat consta de diverses fases d’actuació, una formació prèvia del professorat, un treball exhaustiu a l’aula i el concert final interpretat per l’alumnat de les escoles inscrites.

L’acte va esdevenir una vivència musical important i inoblidable per a tots els participants gràcies a les característiques globals pensades exclusivament per als ells, i a la qualitat i implicació personal i col·lectiva.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto