Amb la finalitat d'informar als pares del Sagrament de la Confirmació, es va convocar una reunió amb l'objectiu de donar els elements necessaris perquè les alumnes puguin prendre la millor decisió.

" /> Amb la finalitat d'informar als pares del Sagrament de la Confirmació, es va convocar una reunió amb l'objectiu de donar els elements necessaris perquè les alumnes puguin prendre la millor decisió.

" />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
Les alumnes de 2n d'ESO es preparen per al Sagrament de la Confirmació
Contacte
 
CA ES

Les alumnes de 2n d'ESO es preparen per al Sagrament de la Confirmació

Les alumnes de 2n d'ESO es preparen per al Sagrament de la Confirmació

Com cada any, les alumnes de 2n d'ESO tenen l'opció de rebre el Sagrament de la Confirmació. Per poder explicar als pares i alumnes de què es tracta, es va convocar a tots els interessats a una reunió.

Per donar inici a la sessió, Don Javier Gáldiz, un dels mossens del col·legi, va explicar en 10 minuts en què consisteix el Sagrament.

A continuació, tres mares d'alumnes i exalumnes van donar els seus testimoniatge explicant per què van recolzar a les seves filles en la Confirmació, exposant així el que va suposar per a elles i la resta de la família i la importància de preparar-se també els pares que no estiguin confirmats.

També van tenir el seu protagonisme les alumnes. Set d'elles, de 2n d'ESO, 3r d'ESO i 1r de BATX, van explicar per què volen confirmar-se, o per què aconsellaven a les seves companyes que ho fessin, la qual cosa els va suposar a nivell personal rebre la catequesis, com havia afectat en la relació amb les seves companyes i amb la catequista, etc

Finalment, es va explicar en què consistiria rebre la catequesis, es va notificar la data de confirmació i es va anunciar les dates de la convivència prèvia per a les alumnes i el dia per compartir amb les famílies.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto