For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es
 
La Verge de Fàtima a Pineda
Contacte
 
CA ES

La Verge de Fàtima a Pineda

La Verge de Fàtima a Pineda

Dijous 19 d'octubre ha estat un dia de festa, ja que hem rebut a Pineda la imatge pelegrina de la Verge de Fàtima. Els actes programats per a aquesta celebració han resultat molt emotius: una petita processó des de l'entrada fins a l'Oratori, consagració a Maria de tots els alumnes per cursos, Santa Missa i Rosari amb les famílies, tot acompanyat per la Coral de Pineda. Els petits d'Avantis també han vingut a saludar la Verge i donar-li les seves ofrenes. De segur que aquesta visita portarà moltes coses bones per a l'escola.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto