For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
La tradició popular arriba a les aules de Primària
Contacte
 
CA ES

La tradició popular arriba a les aules de Primària

La tradició popular arriba a les aules de Primària

Les alumnes de Primària han celebrat la Castanyada, una festa popular catalana que és tota una tradició a la nostra escola. Durant les setmanes prèvies, han preparat la festa aprenent els colors i el vocabulari de la tardor, fent dibuixos de la castanyera i decorant fulles utilitzant diferents tècniques (pintant amb ceres, enganxant boletes de paper de seda, realitzant un collage, etc.). A més a més, les alumnes també han desenvolupat la seva creativitat tant a l’escola com a casa a l’hora de “disfressar les castanyes”, ja que cada una d’elles a realitzat un treball on les protagonistes eren les castanyes.

Com a celebració final, divendres es va fer una festa al pati de Pineda que va comptar amb una convidada d’honor, la Maria Castanyera. Totes plegades van gaudir dels panellets fets per les alumnes de 3r i 4t i de les castanyes que van compartir les alumnes de 1r i 2n de Primària.  

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto