" /> " />
For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
La setmana monogràfica omple Pineda de llum!
Contacte
 
CA ES

La setmana monogràfica omple Pineda de llum!

La setmana monogràfica omple Pineda de llum!

L’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar 2015 l’Any internacional de la llum i les tecnologies basades en la llum, és per això que a Pineda hem volgut dedicar la tradicional setmana monogràfica a aquest tema. Les alumnes de tots el cursos des de Primària fins a Batxillerat han aprofundit durant una setmana en el tema de la llum des de les diferents assignatures. També van preparar tallers i activitats per a que participessin les famílies que van assistir a la Jornada de Portes Obertes, com ara experiments amb làser, murals interactius, experiments al laboratori, Music Animation Machine, tallers sobre velocitat de reacció o twister dance, demostracions de robòtica, exposicions sobre l’evolució de la llum i les energies renovables, etc.

Amb un recull de les seves feines individuals i en equip, es va decorar els passadissos de l’escola per tal d’ensenyar-los a les famílies; podeu veure una mostra a la galeria fotogràfica que acompanya aquesta notícia.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto