For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
La promoció Roure celebra el pas de l'estendard
Contacte
 
CA ES

La promoció Roure celebra el pas de l'estendard

La promoció Roure celebra el pas de l'estendard

Les alumnes de 2n de Batxillerat van lliurar a les de P-5 el seu nom de promoció, que les acompanyarà al llarg de tota la seva etapa a Pineda.

Tots els anys se celebra a Pineda un acte especialment entranyable: el pas de l'estendard. En aquest esdeveniment, les estudiants de 2º de Batxillerat lliuren el seu estendard i el seu nom de promoció a les alumnes de p5 d’ Avantis que l'any que ve cursaran 1r de Primària a Pineda.

Durant la cerimònia, que va tenir lloc ahir en el Saló Albella de Pineda, les alumnes de 2n de Batxillerat van dedicar unes paraules a les més petites i els van explicar que “aquest ha estat nostre últim curs a Pineda. L'any que ve anirem a la universitat i vosaltres ocupareu el nostre lloc. Ara us entreguem aquest bastó on està escrita la paraula “Roure”. És l'estendard de la nostra promoció. Durant tot el temps que estigueu a Pineda ho tindreu vosaltres i sabem que ho cuidareu molt”.

L'acte va comptar també amb un discurs de la Presidenta de l'Agrupació d'Antigues Alumnes de Pineda, Inma Bofill, que va donar la benvinguda a l'Agrupació: “L’ AAA us espera sempre que vulgueu. El nostre objectiu és que mantingueu viva la vostra relació amb Pineda, amb les persones que formen aquesta gran família: professores i companyes de promoció”.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto