For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
La Promoció Maranta 2014 s'acomiada amb el pas de l'estendard
Contacte
 
CA ES

La Promoció Maranta 2014 s'acomiada amb el pas de l'estendard

La Promoció Maranta 2014 s'acomiada amb el pas de l'estendard

Cada any es celebra a Pineda un acte especialment entranyable: el pas de l'estendard. En aquest esdeveniment, les estudiants de 2n de Batxillerat lliuren el seu estendard i el seu nom de promoció a les alumnes de P-5 d’Avantis que l'any que ve cursaran 1r de Primària a Pineda.

Durant la cerimònia, que ha tingut lloc aquest matí al Saló Albella, les alumnes de 2n de batxillerat han dedicat unes paraules a les més petites: els han donat la benvinguda  a l’escola i els han explicat què significa ser de Pineda.

L'Agrupació d'Antigues Alumnes de Pineda, presidida per la Marga Romero, també ha participat en aquest acte, donant la benvinguda a les ja gairebé antigues alumnes d’una agrupació que les espera amb molta il·lusió i grans projectes.

 

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto