For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
La llum ens guia per la història!
Contacte
 
CA ES

La llum ens guia per la història!

La llum ens guia per la història!

El final de curs ja és aqui i, per celebrar-ho, les alumnes de Primària van reunir dissabte a totes les famílies per fer una exhibició artística que posà de manifest tot allò que han aprés al llarg del curs a l’asignatura d’Educació Física.

De la mà de quatre científiques molt enfeinades, les alumnes ens van acompanyar a fer un recorregut per la història veient l’evolució de les diferents formes de llum.

La preparació d’aquest festival ha estat una gran ocasió per a treballar en equip i engrescar a totes les alumnes de Primària amb un projecte en comú, valorant l’esforç i la superació per aconseguir una feina ben feta. La participació en diferents balls ha servit per fer del propi cos i el seu moviment instruments d’expressió i comunicació, a coordinar el moviment en estructures rítmiques i espaciotemporals.

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto