For a round-faced girl hair extensions, there are 9 out of 10 who will choose to human hair extensions put their hair down, because it is hair extensions uk possible to cover the edge of the face directly with the hair, and it is not obvious in the clip in hair extensions face.
Carrer dels Joncs 1
08902 L'Hospitalet de Ll. ( Barcelona )
Tel: 93 263 79 90 Correus electònics info@pineda.es | ampa@pineda.es | seleccio@pineda.es
 
La iniciativa, clau de l'èxit per als Consells de curs
Contacte
 
CA ES

La iniciativa, clau de l'èxit per als Consells de curs

La iniciativa, clau de l'èxit per als Consells de curs

Els Consells de curs de Primària, Secundària i Batxillerat de Pineda van assistir la setmana passada a les seves respectives sessions de formació, que es celebren cada any a principi de curs.

Després de la sessió introductòria sobre què és un Consell de curs i què s'espera d'els qui ho componen, les alumnes dels Consells de curs de tots les classes de Primària van participar dinàmiques de grup sobre presa de decisions i treball en equip. Van fer una anàlisi sobre els tres pilars de la classe –companyerisme, pietat i rendiment acadèmic- i van presentar les seves propostes de millora per a cada classe.

Secundària i Batxillerat es van traslladar durant tota la jornada a les instal·lacions del Col·legi Major Bonaigua. La convivència va arrencar amb una sessió sobre l'actitud emprenedora com a clau de l'èxit, a càrrec de Lorena Linero, antiga alumna de Pineda. Les alumnes van participar en diferents dinàmiques de grup, exposicions orals i jocs variats en equip  per treballar de manera vivencial  la iniciativa i el lideratge com a requisits indispensables per als membres del Consell de curs.

 

 
Mapa Web
Tel. 93 263 7990 Pineda

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de (navegació, per exemple). Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre les cookies utilitzades AQUÍ.

Accepto No accepto